اکسترود نشدن متریال

اکسترود نشدن متریال در ابتدای پرینت

مقدمه:

اگر می خواهید کیفیت قطعات پرینت شده سه بعدی خود را بهبود بخشید ، این راهنما گزینه ی مناسبی برای شروع است. در این متن لیست گسترده ای از رایج ترین موضوعات پرینت سه بعدی به همراه تنظیمات نرم افزاری تهیه شده است که می توانید برای حل مشکلات پرینت از آن استفاده کنید. مهمتر از همه ، این راهنما از مجموعه بزرگی از تصاویر در دنیای واقعی استفاده می کند تا در هنگام بررسی قطعات پرینت سه بعدی شخصی خود ، شناسایی هر کدام آسان شود . در این سری مقالات به اکسترود نشدن متریال در ابتدای پرینت می پردازیم . این مقاله در سایت www.simplify3d.com   با عنوان اکسترود نشدن متریال در ایتدای پرینت منتشر شده است . این مسئله برای افرادی که به تازگی پرینتر سه بعدی خریداری کرده اند بسیار رایج است.

اگر اکسترودر شما در ابتدای پرینت فیلامنت اکسترود نمی کند ، چهار دلیل احتمالی وجود دارد. هر یک از موارد زیر را بررسی خواهیم کرد . توضیح خواهیم داد که چه تنظیماتی می تواند برای حل مسئله استفاده شود .

راه حل های مشترک:

1-اکسترودر قبل از پرینت کاملا آماده نبوده است:

اکثر اکسترودرها هنگام بالا رفتن دما فیلامنت را نشت می دهند . فیلامنت داغ درون نازل تمایل به بیرون آمدن از نوک نازل دارد . باعث ایجاد خلاء در داخل نازل می شود که در آن فیلامنت تخلیه شده است . این عمل باعث اکسترود نشدن متریال می شود . اگر اکسترودر شما به دلیل oozing مقداری فیلامنت از دست داده است ، دفعه بعد که سعی در اکسترود کردن دارید ، احتمالاً چند ثانیه طول خواهد کشید تا فیلامنت دوباره از نازل بیرون بیاید.

برای حل این مسئله ، قبل از شروع پرینت مطمئن شوید که اکسترود کردن را صحیح انجام دهید تا فیلامنت از نازل بیرون آمده باشد . یک روش معمول برای انجام این کار در Simplify3D و سایر نرم افزار ها استفاده از skirt است . skirt به دور قطعه شما یک دایره خواهد کشید و در این فرایند اکسترودر با فیلامنت قرار می گیرد . برخی ترجیح می دهند قبل از شروع پرینت ، فیلامنت را با استفاده از Jog Controls در Control Panel Machine Simplify3D را از پرینتر خود خارج کنند .

2-نازل خیلی نزدیک به صفحه پرینت قرار دارد:

اگر نازل خیلی نزدیک به صفحه پرینت باشد ، فضای کافی برای بیرون آمدن فیلامنت از اکسترودر وجود نخواهد داشت . سوراخ در بالای نازل اساساً مسدود شده است تا هیچ فیلامنتی نتواند از آن خارج شود.

روش آسان برای تشخیص این مسئله در صورتی است که پرینت برای لایه اول و دوم فیلامنت اکسترود نشده باشد . اما با شروع به پایین آمدن صفحه در امتداد محور Z ، شروع به اکسترود کردن می کند . برای حل این مشکل ، از جبران کننده های G-Code استفاده کنید که می توانید در برگه G-Code از process settings Simplify3D استفاده کنید. این گزینه به شما امکان می دهد بدون نیاز به تغییر سخت افزار ، تنظیمات بسیار خوبی در موقعیت Z-ax انجام دهید. به عنوان مثال ، اگر مقدار 0/0 میلی متر برای جبران Z-ax-G-Code وارد کنید ، این کار نازل 0.05 میلی متر را از صفحه پرینت دورتر می کند . این عمل با مقادیر اندک افزایش دهید تا جایی که فضای کافی بین نازل و صفحه پرینت برای خارج شدن فیلامنت وجود داشته باشد.

3-فیلامنت با چرخدنده درگیر نمی شود:

اکثر پرینترهای سه بعدی برای هدایت کردن فیلامنت به جلو و عقب از یک چرخدنده کوچک استفاده می‌کنند. دندانه های موجود در چرخ دنده به داخل فیلامنت نیش می زنند . به آن اجازه می دهند تا موقعیت فیلامنت را با دقت کنترل کند . اگر شما به سطح فیلامنت دقت کنید می بینید که برخی از قسمت های فیلامنت خراش چرخنده را ندارند . یعنی چرخدنده فیلامنت را به جلو حرکت نداده است . برای حل این مشکل به بخش Grinding Filmentمراجعه کنید.

4-اکسترودر مسدود شده است:

اگر هیچ یک از پیشنهادات فوق قادر به حل مشکل شما نیست ، احتمالاً اکسترودر شما مسدود شده است. در صورتی اکسترودر شما مسدود می شود که یک قطعه ریزخارجی در نازل شما قرار گرفته باشد . برای باز کردن سوراخ نازل میتوانید از سوزن یا تار گیتار استفاده کنید.

مقالات دیگر درباره ی عیب یابی قطعات پرینت سه بعدی :

اکسترود کم ماده

اکسترود زیاد ماده

فاصله در لایه های نهایی

افزایش دما در قطعات باریک

جابه جا شدن لایه ها

جدا شدن لایه ها

ساییده شدن فیلامنت

گرفتن نازل

اکسترود نشدن ماده در حین پرینت

infill ضعیف

امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *